Om os

Denne lille underside handler kort og godt om, hvad Blueprinter.dk er, hvorfor vi findes og hvilket grundlag vores eksistens er bygget på.

Vi er først og fremmest og ene og alene et basalt, kedeligt og ordinært medie. Et digitalt medie, men ikke helt som alle de andre kedelige online medier.

Andre medier baserer oftest deres artikler på temaer. Det er artikler skrevet af de samme journalister, med de samme perspektiover og altså derfor også af journalister med samme holdninger og værdier. Det er altså samme artikler du læser igen og igen. Sådan er det ikke på blueprinter.dk.

Vi kalder os selv blueprinter, fordi selvom vi befinder os i “the blue” sammen med alle de samme. Så det er en slags joke op i mod det vi udgiver os for at være, men samtidig ikke er. For vi er ikke en del af kassen som alle andre. Mens de andre digitale medier udgør det vand, som alt sammen gennem hele det blå hav ligner hinanden. Så er Blueprinter.dk altså alle de små “guldkorn” som du finder i havet. Det man kigger efter. Altså artikler, som er spændende at læse og ikke bare bade i og sejle igennem. Men altså noget du stopper op og har lyst til at kigge på og læse. Hvis du ikke finder det interessant, så vil du måske i stedte syntes om Adwords bogen.