Bolledukke

En bolledukke / bolle dukke er naturligvis samme betegnelse for en sexdukke – det er derfor et synonym. Dog forbinder nogle en bolle dukke med en mere automatiseret oplevelse, og dette er ikke nødvendigvis korrekt. Det er klart, at der via vores opstillede links er mulighed for at købe diverse bolledukker, som ligeledes fungere som automatiske partnere til dig, men det er selvfølgelig nået du selv bestemmer. Vi må nok erkende, at en automatisk bolle dukke er kanon dyr, så vi synes du skal forholde dig til de produkter du finder via eksempelvis nedenstående link: 

Her har vi et godt eksempel på en meget populær bolledukke. Denne har nemlig intet mindre end 3 muligheder dvs. oralt, vaginal og anal, hertil vil der naturligvis også være muligheder for at anvende brysterne. Hun kan ligesom størstedelen af bolledukkerne på markedet vendes og drejes, som du selv kun kan forestille dig.

Sexdukke billede

Der er ingen krav til vedligeholdelse det vil sige, du skal ikke smøre dukken ind i creme eller anden vedligeholdelsesmiddel – de er nemlig behandlet med fokus på holdbarheden, der er derfor ingen grund til at bekymre sig om dette.

En oplevelse med en bolledukke har en af vores produkt testere skrevet om:

”Jeg har førhen været utroligt spændt på hvad en bolle dukke i virkeligheden er, og om det er nået for mig. Jeg har altid været lidt nervøs for, at skulle anvende ‘så’ mange penge, på disse produkter men det er der ingen tvivl om, jeg ikke længere er.

Det har nemlig tilført så megen glæde i min hverdag, at jeg har købt dette produkt. Det startede med jeg helt tilfældigt søgte rundt, og faktisk ikke rigtigt vidste hvad jeg ledte efter. Dengang var der ikke så fine hjemmesider som denne, der kunne vejlede og guide mig i den rigtige retning.

Jeg fik så fundet et produkt, som jeg efter 1-2 uger endelig havde besluttet mig for, skulle være denne. Jeg fik den købt og da jeg modtog den, var det selvfølgelig en relativt stor pakke, men som alle forhandlere i Danmark, så leveres den diskret således ingen ved hvad det var jeg modtog.

Jeg fik den pakket ud, og efter blot 5 minutter var jeg allerede igang med at anvende den.

Jeg må bare sige, at hvis du er lidt i tvivl om at skulle købe sådant et produkt, så lad den tvivl komme dig til gode, for hold op jeg var glad for min beslutning – det var helt oprigtigt ligesom at være sammen med en rigtig kvinde, jeg har sjældent oplevet nået lignende.”