Den rigtige sexmaskine er en Lolita dukke

Lolita dukker, også kaldet sexmaskiner, kommer i mange forskellige varianter, kvaliteter og prisklasser. De billige, som faktisk også kan være formet som får eller køer, koster fra cirka 100 kr. til de såkaldte real dolls, som er skræmmende realistiske, men som koster i omegnen af 50.000 kr.

Billige lolita dukker

Køber man en lolita dukke til få hundrede kroner skal man vide, at kvaliteten er meget lig en badebold. De er altså som oftest lavet af plastik, ansigtet er tegnet på, og det er sjældent en fornøjelse at stikke penis ind i dem. I langt de fleste tilfælde vil de billige lolita dukker også kun blive brugt i festlige sammenhænge som fødselsdage og polterabends, hvor de faktisk er meget populære.

For at det begynder at blive en fornøjelse at dyrke sex med en sexdukke, skal man gerne op og give i hvert fald 1.000 kr. Lolita dukker i den prisklasse og op efter er lavet i en meget bedre kvalitet, hvor “huden” føles meget mere blød og lækker som rigtig hud. Disse sexdukker kan være lavet af “cyber skin”, “nature skin” eller silikone, og de har som oftest både anus og vagina med indbygget vibrator, som gør oplevelsen væsentlig sjovere og meget mere realistisk.

Nedenfor ser du flere forskellige videoer, hvor en fyr har sex med en sexdukke i den øvre prisklasse:

Real dolls lolita dukker

Mht. real dolls så findes der rent faktisk mænd, som har rigtige forhold til deres real dolls lolita dukker. Alt hvad der er muligt at lave med disse sexdukker, laver de. Hvad enten det er en tur under bruseren eller en tur på stranden – de laver simpelthen alt, hvad der er teknisk muligt med deres lolita dukker. Flere af disse mænd ser sexdukkerne, som deres rigtige kærester, og har endog virkelige følelser for dem – se dokumentaren nedenfor:

Sådan laves real dolls:

Generelt er det vel med lolita dukker som med alt muligt andet, har folk lyst til at dyrke sex med dem, så skal andre ikke være smagsdommere. At dyrke sex med en dukke kan være lige så normalt som så meget andet. Så herfra har vi kun at sige: Just go for it!

Sexdukker til kvinder

Er du en kvinde, som leder efter en gang lækker uforpligtende sex, så fortvivl ej. Mandlige sexdukker findes skam også, og de er ligeledes super populære. Køber du en mandlig lolita dukke i den bedre ende, så vil du opleve, at det erigerede lem og huden føles helt utrolig realistisk.

Penislængden på billedet af den viste sexdukke er hele 20 cm. med en omkreds på 4,6 cm… Han har hele tiden erektion og er hele tiden klar til at give dig turen… det vil sige alle døgnets 24 timer, kan du få stillet lysten med denne fantastiske dukkke!

Kunstig vagina

Ønsker man ikke at ligge med en lolita dukke, kan det anbefales at købe en kunstig vagina. Der
er flere fordele ved en kunstig vagina, og en af dem er størrelsen. En sexdukke fylder næsten lige så meget som et menneske, hvorimod en kunstig vagina kun fylder minimalt. En anden fordel er prisen, for omkring 400-500 kr. får du en vagina, som er lavet i super blødt og lækkert materiale, som mærker meget realitisk. Du kan få kunstige vaginaer med og uden vibration og i mange forskellige varianter.

Vil du gerne have en hurtig, lækker og uforpligtende udløsning, så bør du absolut prøve en kunstig vagina!