Den store guide til danske møbel lagersalg

Lagersalg er en fantastisk ting, som i bund og grund betyder at man sælger ud af sine varer direkte fra lageret. Det er i nutidens Danmark blevet en populær ting blandt både forbrugere og forhandlere, da det indirekte fortæller om at man kan få alle varerne til favorable priser. De bliver afholdt i massevis og på tværs af forskellige møbelbutikker og online møbelshops.

 

Årsagen til at forhandlere afholder lagersalg, er at de måske har et stort parti af varer, som de gerne vil af med eller fordi at de gerne vil skabe mere plads på deres lager. For at dette skal ske hurtigere, så sætter de priserne ned og annoncerer det til deres kunder. Herved vil kunderne, i jagten på bedre priser og gode tilbud, strømme til butikken og købe mere end de ellers havde planlagt. Som udgangspunkt er dette et win-win scenarie, som både kommer butikkerne og kunderne til gode. Der er dog mange butikker, som er begyndt at udnytte konceptet og blot kalde deres normale tilbud for lagersalg, men hensigt om at snyde forbrugerne til at tro, at deres møbler er billigere end de ville være under et normalt udsalg. Det er en snedig markedsføringsstrategi, som faktisk er lovlig, da det ikke er muligt at sammenligne priser mellem et lagersalg og et normalt udsalg, det er butikken som selvstændigt bestemmer hvad et møbel skal koste og hvor meget rabat, som de ønsker at give deres kunder.

 

Det kan nemt snyde mange forbrugere, at de tror at det er et unikt lagersalg, som giver dem ekstra store besparelser, mens at det i virkeligheden måske bare er normale rabatter på deres møbler. En god tommelfingerregel vil være, at du skal spare minimum 70% på et lagersalg, mens at et udsalg godt kan have besparelser på alt mellem 20% til 50%. Et møbel lagersalg skal altså som udgangspunkt være billigere end normale udsalg, gode tilbud, black friday, januarudsalg og alle de andre former for normale tilbud.

 

Hvis du er på jagt efter et godt lagersalg til at købe dine møbler fra, så er det en god idé at følge de forskellige brands på Facebook, Instagram og deres hjemmesider. Her annoncerer de ofte, når de afholder både udsalg og lagersalg. Det samme kan siges omkring deres nyhedsbreve, som udover at fortælle dig om nye møbelkollektioner og trends og tendenser fra møbelmarkedet også oftest vil annoncere deres lagersalg. Det giver dig en slags forlomme, således at du kan sikre dig, at du når med til dem allesammen og kommer forrest i køen til de gode tilbud. Herudover er der forskellige tjeneste rundt omkring på interettet som holder øje med lagersalg for dig. Du kan tilmelde dig disse tjenester og få af vide hvornår det næste store møbellagersalg vil finde sted.

 

Er du interesseret i mærker som Gubi, Hay, Montana, FDB Møbler, Living&more og flere, så kan du altså spare mange penge, hvis du kan regne ud hvor og hvornår de afholder deres næste lagersalg. Du kan også være lidt mere fræk og rent faktisk ringe og spørge dem, nogle gange er man heldig at få et svar og andre gange vil de hellere holde det hemligt.

 

De fleste lagersalg bliver afholdt fra virksomheden og brandets lager, hvilket vil sige der hvor de opmagasinerer hundredvis af forskellige møbler. De kan dog også vælge at afholde deres lagersalg direkte fra butikken hvor de normalt sælger deres møbler, men det vil kræve, at de har plads til et større parti af møbler i butikken. Tilbage til den tidligere pointe med, at nogle butikker nogle gange snyder med deres lagersalg, så skal du især være påpasselig med salg som foregår direkte fra butikken, da de i større grad ikke vil være ægte lagersalg. Så husk at holde øje med hvor mange penge du sparer.