Penisringen – En sensuelle måde at udsmykke sin krop på

Penisring

Igennem årtusinder, faktisk siden mennesket rejste sig og begyndte at gå på to ben, har folk udsmykket deres kroppe. Nogle gange har det været ren mode, bare for at se godt ud, og andre gange har det haft en rituel betydning. Ringe i ørene og næsen, og piercinger andre steder på kroppen, har før i tiden været af høj kulturel betydning. I dag benytter vi det mere som en måde at vise os frem på. Det er en måde at udtrykke sig på over for andre.

Men hvad skal en penisring så til for? Den kan jo ikke umiddelbart ses af andre, og de fleste vil ikke blive specielt glade hvis man beslutter sig for at trække den frem i det offentlige. Hvad er dens formål?

Der er naturligvis én som får lov til at se den, og det er ens partner. En penisring er ikke nødvendigvis seksuel, men det er et udtryk som relaterer sig til seksualitet. At have en penisring er tit et udtryk for at man er meget viril, og det er noget som er attraktiv for andre.

Derfor er det værd at overveje en penisring bare for dette udtryk alene. Men der findes også andre typer af penisringe som ikke har noget med piercinger at gære. Denne type af penisringe er et stykke sexlegetøj

bedste penisring

Penisringen kan fremme intimiteten under sex

Denne lille ting er en simpel, men samtidig meget avanceret ting. Den kan skabe en form for intimitet som ikke før var mulig. Det gør den ved at stimulerer klitoris under samleje. Altså kan kvinden opnå en helt anden tilfredsstillelse under sex, end det måske før var muligt. Læs mere her.

Første gang man forsøger sig med en sådan himstregims, kan det måske virke en smule akavet. Det kan det generelt med mange typer af sexlegetøj. Det skal man ikke skamme sig over. Så længe man kommunikerer med sin partner hele tiden, så er alt godt.

Når man har med sexlegetøj at gøre, så skal man huske på at det er en leg. Det ligger også i navnet, men det skal være sjovt. Det er grunden til at man gør det. Mange kan føle at der bliver lagt ekstra pres på når legetøjet bliver taget frem, og det er på ingen måder meningen.

Det er vigtigt at man ikke presser nogen til noget. Og hvis det ikke er sjovt, så skal man stoppe.

En penisring er et godt sted at begynde

Hvis man aldrig har prøvet at bruge sexlegetøj, så kan det være svært at vide hvor man skal starte. Der er ganske enkelt alt for mange muligheder, og det kan være intimiderende første gang man kaster sig ud i det.

Hvis man som par har besluttet at man gerne vil prøve nogle nye ting i sengen, så er det en god ide at starte i det små. Man skal ikke rende ud og købe hele SM-sættet som det første.

I stedet prøv jer frem med en penisring. Det er en billig, nem lille ting som kan bringe meget glæde i soveværelset.

Vær ikke bekymret, sexlegetøj sendes diskret

Selvom man ikke skammer sig over sit sexlegetøj, så kan det godt være at man ikke lige synes at naboen skal vide noget om det. Derfor kan nogle mennesker være bekymret for at bestille sexlegetøj, som f.eks. en penisring, over internettet. Men bare rolig, den dukker ikke op i en lyserød pakke som blinker. Den kommer i en ganske almindelig indpakning. Du kan altså trygt bestille dit sexlegetøj på internettet.