Sådan får du en flot og billig have

Mange ønsker en smuk og velholdt have – dog kan dette koste dyrt, og derfor ender resultatet for mange ikke som ønsket.

Selvom mange ikke tror det, findes der dog billigere alternativer til eksempelvis smukke bede og træer, som gør, at du kan få din drømmehave uden at skulle gå fallit grundet de dyre planter og den dyre proces. Læs med her og find ud af hvordan du opnår en flot og billig have.

Hvad er vigtigt for dig?

Når det kommer til at skulle lave en flot og lækker have på et stramt budget, handler det især om prioriteter – hvad er egentlig vigtigt for dig? Er det flotte buske og bede, eller er det flotte og lækre havemøbler?

Der findes mange forskellige former for haver, med meget forskelligt indhold, så når du skal til at lave og indrette din egen på et stramt budget, er det enormt vigtigt, at du tænker over, hvilke specifikke ønsker du har til haven, og hvor du potentielt kunne spare.

Det kunne eksempelvis være, at du elsker røde roser, og derfor prioriterer at have det i din have frem for et havesæt.

Undersøg billige planter

En anden ting, der er vigtig, når du skal lave en have på budget, er at undersøge billige planter. Planter kan være noget af det dyreste, når det kommer til indretning af have, og du vil måske blive overrasket over, hvad det egentlig koster.

Derfor skal du altid kigge efter de billigste planter og planteløsninger. Det kunne for eksempel være et japansk kirsebærtræ. Se japansk kirsebærtræ pris her.

Tag et kviklån

Er uheldet ude, og du har desperat brug for en ny have, som du ikke har råd til, kan du tage et kviklån. Et sms kviklån er et hurtigt lån, hvor du får udbetalt pengene med det samme og kan herefter bruge dem som du lyster.

Det er rigtig smart, at du får pengene med det samme, fordi du på den måde ikke behøver at vente i unødigt lang tid på det, du nu engang skal bruge din penge til.