4 sjove ting du kan lave med dine venner

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med dine venner, har vi her fundet på fire forslag, som du kan lade dig inspirere af.

Mangler du et nyt ur, finder du digitale herreure til attraktive priser her.

Gå i biografen

Det første bud på noget, som du kan lave sammen med dine venner, er at gå noget mere i biografen. Der er sikkert en god biograf i den by, I bor i, og så er det jo oplagt at gøre brug af den noget mere, hvis I ikke allerede er faste gæster der.

Der kommer tit nye film på programmet, og I kan sikkert nemt finde film, som I kan blive enige om at gå ind at se. Det er nemt at planlægge, og det koster ikke alverden at komme i biografen.

Køb klassiske ure her.

Tag en tur i byen

Det kan også være, at det er længe siden, at I har mødtes og drukket en øl sammen. I så fald er det måske ved at være på tide, at I skal en tur i byen igen.

Der er nu ikke noget som en god bytur sammen med sine gode venner, og det er et godt sted at mødes og tale om løst og fast, samtidig med at der også er plads til at feste. Så det kan også være et godt bud på noget, som du kan lave sammen med dine venner.

Rejs på ferie sammen

Hvis I aldrig har været på ferie sammen, kan det også være noget, som I skal overveje at gøre mere fremover. Det kræver lidt mere at planlægge en ferie sammen med sine venner sammenlignet med at tage i biografen, men det kan altså også noget helt særligt at være på ferie sammen med sine bedste venner.

Og det behøver jo ikke at være verdens dyreste ferie, som I skal på. I kan jo bare vælge at tage på en forlænget weekend, eller I kan vælge at finde en afbudsrejse, som ikke koster meget mere end 1500-2000 kroner, hvor alle kan være med.

Spil brætspil

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du bare skal planlægge en aften, hvor I mødes og spiller brætspil. Det koster ingenting, og det kan være lige så hyggeligt at spille brætspil med sine venner som at lave alt muligt andet sammen.

Det kræver bare, at du har et par gode brætspil, lidt snacks og så ellers bare masser af godt humør. Så skal det nok blive til en god og hyggelig aften. Og foruden snacks kommer det jo ikke til at koste dig en krone at arrangere, hvilket jo også kan være en fordel sammenlignet med nogle af de andre aktiviteter.