Fordele ved en god frokostordning på arbejdet

Har du en frokostordning på arbejdet, som du holder af, eller er du interesseret i at forkæle dine medarbejdere med en lækker frokostordning, der kan booste moralen og give en godt team på arbejdspladsen? For mange er frokosten på arbejdet en vigtig tid på dagen, båder for at få en pause fra arbejdet, og for det sociale samvær med kollegaer. Frokostordningen er en udgift for et firma, der er rigtig godt givet ud, fordi frokosten bidrager til en god arbejdsdag og til det sociale liv på arbejdspladsen, hvilket er essentielt for en produktiv arbejdsdag.

Det skal du holde øje med når du vælger frokostordning

Der er mange ting der er vigtige ting at holde øje med, når du skal vælge frokostordning til din arbejdsplads. De vigtigste tre elementer af en god frokostordning kunne være:

  • Frokostordningens kvalitet. Sørg for at være et firma til at leverer jeres frokost, der har fokus på kvaliteten, både ift. råvarer og madlavning. Det bedste er, hvis cateringfirmaet har helt styr på hvor deres råvarer kommer fra, og laver størstedelen af deres mad friskt og fra bunden af. Et cateringfirma med fokus på kvalitet leverer en varieret frokost, som dine medarbejdere vil være glad for i mange år, og de vil glæde sig til frokosten.
  • Frokostordningens pris er også vigtig at være opmærksom på. Ryde gastronomi leverer frokostordning til en fornuftig pris. Kontakt os for at få en pris på din frokostordning. Du behøver ikke betale i dyre domme, for at få en frokostordning, hvor der er overensstemmelse mellem kvalitet og pris. Kundetilfredshed kan opnås i mange prislejer, og en frokostordning pris der er høj garanterer ikke nødvendigvis en frokostordning, der passer perfekt til din situation. Andre vigtige ting kunne være cateringfirmaets menu, fleksibilitet, eller f.eks. dets miljøbevidsthed.
  • Cateringfirmaets erfaring. Det er ikke nemt at leverer en stor mængde kvalitetsmad hver dag til sultne medarbejdere. Derfor kan det være en fordel at vælge et firma, der har leveret frokostordninger i mange år, så du ved, at du altid for mad til tiden, og at der står erfarne mennesker bag jeres frokostordning.

Frokost er en af de vigtigste ting for en velfungerende arbejdsplads

Mange ser frem til frokosten på deres arbejde hver dag. Frokost er en vigtig del af det sociale liv på din arbejdsplads, og bidrager til teambuilding. Sørg for ikke at underprioritere det sociale samvær på din arbejdsplads – et team der er godt rystet sammen, og har fælles gode oplevelser, leverer et langt bedre stykke arbejde, end en arbejdsplads, hvor ingen kender hinanden. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en frokostordning, der passer til dit firma. Der er mange forskellige muligheder, og mange forskellige parametre du kan vurdere frokostordninger på. Spørg eventuelt dine medarbejdere hvad deres prioriteter er ift. frokostordninger, og lad dig inspirerer af, hvad de mener ville være det bedste for jeres arbejdsplads.