De tre bedste stykker sexlegetøj du bare må eje

voksen legetøj

Er du stor fan af sexlegetøj? Det er vi også! Her får du en oversigt over de allerbedste sexlegetøj du bare må eje og en forklaring på hvorfor.

Buttplug til anal leg

En buttplug går man aldrig galt i byen med. Langt de fleste danskere har efterhånden prøvet en buttplug i deres voksne liv og rigtig mange af dem har også nydt oplevelsen.

Hvert år sælges der utallige af buttplugs rundt omkring i hele verden og det er der en god grund til; de gør simpelthen bare nydelsen lidt større! Så hvis du gerne vil have en lidt større nydelse ud af dit sexliv og ikke allerede har investeret i en buttplug, så er det så absolut noget du bør gøre!

Prøv det af med en nem nybegynder model og se om det ikke er noget for dig. Hvis det fanger din interesse kan du jo altid udfordre dig selv med flere buttplugs i forskellige størrelser.

Gagball til de kinky

En gagball kan være en rigtig sjov tilføjelse til et hvert pars sexliv. Hvis du er partneren synes det er sjovt at udleve nogle fantasier og sjove scenarier af og til, så bør i da så absolut overveje at få fingrene i en gagball. Den kan give den sjove dominans fantasi en hel del mere livagtig og derfor også mere dejlig for jer begge.

Hvis du tænder på magt og godt kan lide at blande det ind i dit sexliv, så er en gagball det perfekte stykke legetøj for dig. Hvis partneren ikke lige er med på den, så kan du for den sags skyld også godt bruge den selv. Der er ingen der siger, at man er nødt til at være sammen med nogle for at udleve nogle sjove fantasier. Det er jo det man har sin kreative hjerne til. Og med en gagball kan det lige pludselig blive en hel del nemmere at forestille.

Sjove sexgynger

Vi elskede dem som børn og rigtig mange voksne finder stadig god brug af dem. En gynge kan være rigtig sjov og give en masse gode stunder – uanset om gyngen så er til børn eller til voksne.

Hvis du gerne vil prøve noget helt nyt og udfordr dig selv lidt, så overvej dig at få fingrene i en sexgynge.  Sexgynger kan være med til at udfordre jer som par og dig som enkeltperson, fordi i lige pludselig bliver stillet over for et helt nyt element, som ingen af jer har været vant til før.

Med en sexgynge åbner der sig pludselig helt nye muligheder op for dig og partneren. I kan sammen få lov til at udforske nye måder at være sammen og kan sammen få jer nogle sjove oplevelser, når i prøver at tilføje dette stykke legetøj for første gang.

Det handler om at have det sjovt under sex og det skader skam ikke at være lidt småskør. De ting man får mulighed for at gøre under sex er jo alligevel ikke noget, man altid vil kunne gøre i resten af sit liv. Så slå dit indre barn løs med en sexgynge i dag. Det fortryder du nok ikke lige foreløbig.