Et aktivt kærlighedsliv er vejen ud af den grå hverdag

gratis netdating

Har du en tendens til at glemme dig selv i hverdagen? Mange kommer hurtigt til at blive væk i deres arbejde og glemmer derfor at dyrke dem selv. Hvornår brugte du sidst tid på en hobby? Eller bare tid på at gøre noget godt for dig selv?

Endnu en kat er ikke vejen frem

Selvom det kan være fristende at starte livet som kattedame, så skal du huske, at din kærlighedskarriere ikke er død endnu. Katten kan godt virke som den perfekte løsning, de er søde, men også uafhængige nok fra dig, så du nemt kan blive på arbejde, når aftenerne trækker ud. Selvom de er kære og bløde, vil du nok komme til at savne nærvær fra et andet menneske. Desuden kan en menneske-kæreste godt selv trække ud i toilettet, så du behøver ikke at grave deres toiletbesøg op og smide det ud i skraldespanden. En menneske-kæreste vil heller ikke dække alt dit tøj med hår, faktisk kan de endda hjælpe dig med at vaske tøj. De kan også vise dig nye hobbyer – måske elsker de at se kunstskøjteløb hver søndag, og måske vil du også lide det.

Hvor møder man nye mennesker?

Man kan møde nye mennesker overalt, hvis man har den rigtige attitude. Hvis du tør springe ud i samtaler med fremmede på toget hjem, så kan du gå i seng hver aften velvidende, at du har en ny ven. Det samme gælder, når man dater – Du skal blot samle modet sammen og kaste dig ud i det. Begynd at snakke mere med dine kollegaer, du kan altid invitere dem ud og drikke en drink efter arbejde eller måske bare smalltalke mere ved kaffemaskinen. Måske vil Birgitte helt vildt gerne fortælle om, da hun var ved Taj Mahal i sin ferie. Måske har Julie fået en ny hundehvalp, og måske har du hund, så kan I aftale en tur i parken sammen. Eller måske har du altid drømt om at blive komiker, så prøv et aftenskolekursus, hvor du kan møde andre med samme interesser. Det vigtigste, når man snakker med nye mennesker, er at være åben, vær ikke bange for at lave sjov af dig selv – ingen kan lide folk som er for selvhøjtidelige. Synes du, at det er for grænseoverskridende at gå op til fremmede folk og spørge ind til dem og deres liv i person, så er online dating måske noget for dig. På nettet er der et bredt udvalg af gratis dating, så det er bare at lave en bruger og springe ud i det. Når du laver en profil, så husk at holde en positiv tone i din profiltekst – du vil jo helst gerne fremstå som imødekommende, og pas på med at vælge de billeder, hvor du ser hårdest ud – din bare overkrop er bedre at vise i soveværelset – mange vil hellere se et billede af dig med dit sødeste smil, eller et hvor du posere med din hund eller kat.

Held og lykke på din rejse mod lykke!