Har du hørt om de ressourcebesparende menstruationskopper

Jeg tro at de fleste efterhånden har har hørt om en Menstruationskop. Måske har ikke nær så mange set en menstruationskop, og så vil der nok også være den form som måske har hørt om en, men stadig ikke rigtigt ved hvad en menstruationskop helt nøjagtigt er. Jeg kan fortælle dig at en menstruationskop ikke er en kop som man drikke af når man har menstruation. Så er det i hvert fald på plads. Det er heller ikke en kop hvor der står information om menstruation på. 

 

Ok mega plat, jeg ved det godt, men ved du hvad, man har jo kun det sjov man selv sidder på. Eller vent, nej det var vist forkert. Det var vidst skæg man skulle bruge der. Nå ja fred nu være med det, vi freestyler jo bare, og så ryger der nogle gange nogle lidt anderledes ting ud. Og ved du hvad, det er ofte i det anderledes og uventede hvor vi finder den bedst einspiration. Fordi bevæger vi os kun i det vante og det ventede, så sker der jo ikke noget nyt. Og hvad inspiration kan vi få ud af det. Ja hvis du spørger mig, så ikke rigtigt noget overhovedet. Inspiration er nemlig en sjov fisk. Nej altså ikke sådan en fisk der kan svømme, det er bare noget man siger. Inspiration er med andre ord en foranderlig sag, noget der kan være med til at åbne op for et nyt perspektiv, og derefter til nye handlinger. Jeg siger ikke at du skal til at bruge en speciel kaffekop når du menstruere. Det var egentlig  bare den åbningsvinkel som lige poppede op i mit improvisations skriveri her. Men jeg er også ved at have nået enden på denne omgang, så jeg vil runde af her. Hov inden jeg smutter vil jeg da lige lave lidt larm for GreenTown online markedsplads, som jeg synes er et sted vi alle bør bakke op om. Check det ud.