Hvad er en god printer?

Svaret på en god printer er forskelligt, alt efter hvem du spørger. For hvis en synes, en god printer er en trådløs printer. Og en anden synes, en god printer er en 3D printer. Og en fjerde synes, det er en Inkjet eller laser osv.

Tanker man skal gøre sig inden man køber

Inden man køber en ny printer, så skal man gøre sig nogle tanker. Som f.eks. er det en printer, man skal kunne tilgå på nogle trådløse enheder, som iphones, bærbar, iPads m.m.

For der kan man så vælge, at købe en trådløs printer der connecter via wifi. Eller man kan købe en med netkort. Og hvor der så kommer et netkabel, fra en router og ned i printeren. Og derved får man den så koblet på netværket. Og alle i hustanden kan udskrive på denne.

Men skal også gøre sig overvejelser omkring, om den ”kun” skal kunne printer. Eller om man ønsker en der også kan scanne. For så er det en printer, med multifunktion man er ude efter.

Og så er der jo de nye typer 3D printere. Der er blevet med populære, og der kan det jo være, at du er en af dem, der synes disse printerer er spændende, og så er det jo sådan en 3D printer du skal gå efter.

Det er bare meget vigtigt, at være helt afklaret med, hvad ens printer behov er, og hvad der er vigtigt for en. F.eks. om det skal være laser, eller om den skal have 4 blækpatroner frem for 1, hvor farverne er samlet i osv.

Find en printer til en billig pris

Når du har besluttet dig for, hvilken type printer det er du søger. Så handler det om, at finde det sted hvor du vil købe den. Og der kan jeg fortælle om en hjemmeside, hvor ejeren har samlet flere shops. Forstået på den måde, at de printere man ser, de købes fra forskellige webshops. Og derfor er udvalget stort. Da der er flere shops der står bag. Ja lidt som man kender det fra pricerunner. Som også viser en vare, der kan købes forskellige steder til forskellige priser.

Men her på denne side, finder du bare den printer der passer dig, og trykker på køb knappen, og så bliver du sendt hen til shoppen, hvor varen kan købes.

Siden jeg snakker om er:
https://www.ithansen.dk/printer og der er et Meget stort udvalg. Og held og lykke med, at finde den printer der passer til dig og din familie.