Sådan finder du de rette printerpatroner til din printer

Når du skal finde den perfekte printerpatron, kan det være svært at vide hvilken type der passer bedst til din printer. Det er vigtigt at tjekke dit produktnummer for at sikre sig af den rette type bliver bestilt. For eksempel har Canon PIXMA TS8120 et inkjet-printer, mens Canon PIXMA TS8140 har en laser-printer. Det giver altså en ide om, at der er mange forvirrende navne til blækpatroner. Derfor kan du som udgangspunkt heller ikke gå ud fra navnet eller nummeret på blækpatroner, da det ikke for den almene borger siger ret meget om noget som helst.

Find modelnummeret på din printer og gå ud fra det

Find produktnummeret på din printer på et klistermærke eller i brugermanualen for at se, hvilken type blækpatroner du skal bruge. Produktnummeret på min printer er f.eks. TS6150. Søg online eller kontakt kundeservice for at finde ud af, hvilken type blækpatroner der passer bedst til din model. Køb dem derefter gennem en forhandler på nettet. Hvis du vil finde frem til en god forhandler, så læs mere på denne side, der linkes til.

Skriv og spørg kundeservice

Hvis du har forsøgt at finde frem til de rette printerpatroner på egen hånd, men fortsat er i tvivl eller har besvær med at overskue udvalget af blækpatroner, så kan du også altid skrive til kundeservice for at få hjælp. Printerpatroner findes i uoverskueligt mange udgaver, og det kan være en jungle at finde rundt i. Kundeservice på den side, der linkes til længere oppe, sidder klar til at hjælpe dig med alle dine tvivlsspørgsmål. Her er det en god ide at kunne sige noget om den printer, du har. Derfor er det en god ide at finde frem til modelnummeret. Når du kan skrive nummeret og mærket på netop den model, du har, kan du langt hurtigere få hjælp. Hos kundeservice har de nemlig helt styr på alle de forskellige blækpatroner, og kan hurtigt hjælpe dig med at købe de rette.

Vælg original blækpatroner

Vælg originale blækpatroner, frem for de billige kopier, for at sikre den bedste kvalitet og for at undgå problemer med printeren. Hvis du bruger ikke-originale patroner, kan garantien bortfalde eller forårsage problemer som f.eks. en tom side, en fejlmeddelelse eller dårlig udskriftskvalitet. Søg online efter anmeldelser fra andre brugere af disse produkter for at finde ud af, om de svarer til det, du leder efter med hensyn til pris og ydeevne.