Sådan rejser du behageligt

Skal du snart ud og rejse, og vil du gerne have, at selve transportturen bliver behagelig? Så læs med her, hvor der kommer et par fifs til, hvad du kan gøre for at få en mere behagelig rejse.

 

Hvis du skal med fly

Hvis du skal ud og flyve, så er der flere ting, du kan gøre for at få en bedre tur. Du kan f.eks. tage flystrømper på, så dit blodomløb fortsætter sundt gennem hele rejsen. Det er også et godt trick at tygge et stykke tyggegummi, lige når flyet letter. Det gør sådan, at man ikke får propper i ørene.

 

Skal du køre i bil?

Hvis du skal køre i bil, så er det klart rarest, hvis du kan køre i en elbil. Det er en del rarere, fordi elbiler larmer betydeligt mindre end benzinbiler, og det kan gøre køreturen en del mere behagelig. Du kan lade elbilen op i en easee lader. Hvis du skal køre sammen med dine venner eller din familie, så er der også flere sjove lege, I kan lege i bilen. I kan f.eks. prøve ”tyve spørgsmål til professoren” eller spille banko med nummerplader. Det er også vigtigt, at man har gode snacks med, når man skal på roadtrip. Det skal helst være noget, man kan spise med én hånd, og som ikke sviner synderligt meget. Derudover skal man naturligvis altid huske kaffe – det kan være trættende at køre langt, og det er sjovest, hvis alle er vågne.

 

Skal du med tog?

Hvis du skal med tog, så har du rigtig god mulighed for at hygge dig undervejs. Du kan tage en god bog med, eller du kan tage strikketøj med. Du kan også sidde og lave en kryds og tværs. Der er rigtig meget, man kan lave i et tog uden at blive køresyg.

 

Skal du med bus?

Hvis du skal med bus, så er det lidt nemmere at bliver køresyg. Du kan forsøge at tygge lidt tyggegummi, hvis du har kvalme, og ellers kan det også være en rigtig god idé at høre musik under turen.