Sig ja! Giv efter for din orgasme med disse tip

Er det svært for dig at få orgasme når du har sex uden at behage dig selv? Bare rolig, du er ikke den eneste. Mange kvinder oplever dette problem. Der er en bred vifte af mulige årsager, lige fra, at du tænker på sexlyde eller dit orgasmeansigt, til simpelthen ikke at være til stede i øjeblikket. Du kan arbejde på dette ved helt at give efter for din orgasme.

Ikke så simpelt som det ser ud

Det hele ser så simpelt ud i pornofilm, en kvinde får en orgasme ved at blive trængt ind i. Eller hun når sin klimaks inden for et minut, når hendes klitoris stimuleres. Desværre er det ikke så let for mange kvinder. Vi har ofte brug for at blive stimuleret i længere tid end mænd for at få en orgasme, og vores hjerne, som er god til multitasking, holder os ofte tilbage.

Hvorfor er det svært at nå et klimaks?

Der er mange forskellige årsager til, at kvinder ikke kan nå klimaks. Der kan være en fysisk årsag som alder eller en sygdom som diabetes. Mental sundhed kan også spille en vigtig rolle i det. Seksuelt misbrug, religiøse grunde, depression, stress, generthed eller skyld kan forhindre dig i at nyde sex fuldt ud. Din hjerne saboterer dig undertiden aktivt ved at tænke på noget helt andet, når du har en partner, der glæder dig. Det er selvfølgelig også muligt, at du ikke stimuleres på den rigtige måde. Nogle ting er uden for din kontrol, men der er også ting, du kan ændre eller arbejde på for at få din orgasme tilbage.

Jeg kan få klimaks alene, men ikke med nogen anden

Kender du denne situation? Du er i stand til at få en orgasme, når du onanerer alene, men når du er sammen med din partner, kan du ikke nå klimaks, medmindre du glæder dig selv. Selvom du måske er tæt på, når du kun din klimaks, hvis du stimulerer din klitoris med fingrene eller med en vibrator. Dette er meget almindeligt, men det kan være et problem. Sexterapeut Julia Bilan siger dette om denne slags situationer, hvis du er i stand til at få orgasme, men du ikke kan nå klimaks, når din partner stimulerer dig, er der et par mulige årsager. For eksempel den forkerte form for stimulering, manglende information eller kommunikation, den forkerte position eller at du ikke giver dig selv tid nok til at få orgasme. Så det kan have en fysisk eller en psykologisk årsag. At nå klimaks er ikke kun en fysisk ting, du skal også være mentalt til stede. Skal det ske denne gang? Kan min partner stadig lide mig? er spørgsmål, der kan forhindre dig i at få orgasme. Distraktioner som mentalt at skrive to-do-lister, hjælper heller ikke.

Giv efter for din orgasme med disse tricks

Hvad kan du gøre for at få en orgasme uden fysisk at hjælpe din partner med at glæde dig selv? Prøv at holde din hjerne optaget på en anden måde, nemlig hvad du laver i øjeblikket. At slappe af og være fokuseret på hvad der skal gøre det lettere. Tipene nedenfor hjælper dig med at fokusere.

Fantasere dig selv til en orgasme

Fantasere er en fantastisk måde at øge dine chancer for at få en orgasme. Det sørger for, at din hjerne fokuserer på, hvad den skal fokusere på, og samtidig giver den ekstra stimulering. Mange kvinder har brug for mere end vaginal stimulering for at få orgasme. Fantasering kan være nyttigt, uanset om du gør det i dit hoved, nyder rollespillet eller fantaserer med din partner, er det alle gode måder til at få et bedre sexliv.

Et tip, tænk over, hvad du kan lide at fantasere om. Det kan være en oplevelse i det virkelige liv, men også en fiktiv historie med en berømthed eller en seksuel oplevelse, du gerne vil have. Du behøver ikke nødvendigvis at fantasere om andre mennesker, din partner kan også være fokus for din fantasi. Det er dit valg.

Beskriv hvad din partner laver

Fantasering er ikke din kop te? Fortæl dig selv en historie. Hvordan? Ved at fortælle, hvad din partner laver. Det kan være alt fra, han suger mine brystvorter, til han tegner cirkler rundt om min klitoris med tungen. Dette kan hjælpe dig med at være til stede og fokusere på, hvad der sker i det øjeblik.

Skift rutine og giv efter for din orgasme

Giv efter for din orgasme ved at ændre din måde at onanere på. Det gør det vanskeligere at få orgasme, hvis du stimuleres på en anden måde. Onanerer du altid på samme måde? Dette kan få dig til at føle dig mindre ophidset af din partners berøring, fordi disse er forskellige, end du er vant til. Det kan hjælpe med til, at røre dig selv på en anden måde. Bruger du normalt sexlegetøj? Prøv at onanere uden det. Du kan også prøve at bruge din anden hånd eller bruge forskellige bevægelser.

Mind dig selv om, hvem der rører dig

Hvis du tidligere har været seksuelt misbrugt, kan det være svært at nyde sex igen eller få orgasme. Det er svært at sige, om kvinder virkelig kan komme over seksuelt misbrug. Et godt, første skridt er at fortælle din partner, hvad du har været igennem. Du kan udelade detaljerne, hvis du vil, men i det mindste lade din partner vide, at du har haft en virkelig dårlig seksuel oplevelse. Dette gør det lettere for den anden person at forstå, hvorfor det er svært for dig at nå klimaks. Du kan sætte et mål for dig selv, som at klæde dig af foran din partner eller ikke at græde når du har sex. Det kan hjælpe med at minde dig selv om, hvem der rører ved dig. At denne person ikke er nogen fra din fortid, men din nuværende partner, som du stoler på. Sig hans navn eller se din partner i øjnene. Denne øvelse kan hjælpe din underbevidsthed.

Prøv at finde ud af, hvad der forårsager din mentale blokering

Du kan selv prøve at finde ud af, hvorfor du ikke kan få orgasme med din partner. Hvis du er helt ærlig, føler du dig 100% komfortabel med din partner? Måske er det svært for dig at åbne helt op, for eksempel fordi du tror, at din partner ikke synes, du er attraktiv. Eller måske har du mistanke om, at din partner har en affære? Der er mange grunde til at være lidt tilbageholdende, og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men hvis du virkelig ønsker at nå klimaks med din partner, kan det være nyttigt at finde ud af, hvad der får dig til at holde tilbage.

Bliv fokuseret

Lad os være realistiske, det er en illusion at tro, at du ikke kan tænke på andet end din partner, der glæder dig i lang tid. Så det er okay at lade dit sind vandre lidt nu og da. Alligevel kan det være nyttigt at tænke opmærksomt. Med andre ord, at nyde øjeblikket. Prøv at koncentrere dig om din partner, føl hans hænder og læber, vær opmærksom på, hvordan lagene føles på din krop, og hvordan din partner smager og lugter. Din hjerne er det største kønsorgan, du har, så brug det! Det er lettere sagt end gjort, selvfølgelig, men det er bestemt et forsøg værd. Glem ikke, det kan tage et stykke tid, før du er i stand til at få orgasme med din partner, og det er okay. Det betyder ikke, at det aldrig vil ske. Husk at det er muligt, at du aldrig vil være i stand til det, men det betyder ikke, at du ikke kan have et meget tilfredsstillende sexliv.