Man skal passe på med hvad man ønsker sig (uden rabatkoder)

 

Forleden skrev jeg et indlæg omkring forbudte fantasier, og en af delene som er en fantasi og et ønske, var at dominansen blev mere draget ind i vores leg indimellem.

Som ønsket

årsdagens aftale med Herren, regnede jeg ned ville blive med reb og måske lidt smæk med spanskrør hvis jeg var heldig…

Læs mere om rabatkoder fra belugi her

Jeg havde ikke fået nogle tegn på at han havde læst mit seneste blogindlæg omkring mine fantasier og tanker, men det havde han absolut…

Jeg blev bedt om at klæde mig af, som så ofte før.. Dernæst blev jeg givet besked på at indtage min stilling på gulvet som jeg har gjort en del gange før, så der blev der ikke indikeret noget.. Han forlod stuen og vendte tilbage med Hans cane og bad mig nu om at rejse mig.. Som fået besked på så gjort… Jeg får besked om at række hænderne frem og holde den cane som han kom med, derefter sætter han stearin lys rundt om mine fødder, så hvis jeg bevæger mig vil jeg enten vælte dem eller brænde mig.. Jeg står derefter musestille de næste tre kvarter, Herren klare først et telefonopkald og kommer derefter hen til mig, mig blik er slået ned og tankerne og det mentale spil er ude af kontrol… Jeg har ingen anelse om hvad der sker indtil han tager hans cane fra mine hænder, jeg får besked om ikke at sige en lyd, og at jeg nu får tre slag med den da jeg kom tre minutter for sent.. Herren slår til, og det bider nu sindssygt i overfladen, jeg får yderligere tre slag bare fordi han har lyst… Dernæst fortsætter Herren diverse andre huslige ting indtil han har nået det han skulle…

Da han mener jeg har stået der længe nok og han er færdig, fjerner han lysene om mine fødder, beordre mig ned på alle fire ved siden af sofaen hvor jeg får placeret et stearinlys på ryggen, jeg har en “frygt” for ild, som ligger tilbage fra barndommen, og derfor er jeg let at gøre nervøs når der er levende flammer så tæt på min krop… Jeg står musestille, min lægge kramper men jeg flytter mig ikke en millimeter… Mindfucket af mig selv er nærmest ude af kontrol på daværende tidspunkt… Hvad har han gang i? Hvad bliver det næste? Osv osv..

Forbudte fantasier… Eller vent nej slet ikke..

Noget jeg husker tydeligt fra jeg begyndte at bevæge mig i miljøet, var fascinationen af den åbenhed der var omkring det seksuelle frisind.. Jeg var dybt betaget og lod hurtigt mine egne tanker og fantasier tage form.. De “forbudte” fantasier som jeg i mange år havde gået med i tankerne og skjult, kunne pludselig så småt begynde at se dagens lys. Det at kunne få ordene over læberne og åbne op for veninderne i miljøet – til at starte med – var fantastisk.. Få bekræftet at jeg ikke var tosset fordi jeg gik med de fantasier, men blev bekræftet i at mange af de ting som jeg i fantasien tændte på – var der faktisk mulighed for at opleve/udleve. 🙂

Jeg har prøvet at koble et par ord til de fantasier som jeg går med, og til dem som endnu ikke er udlevet.. Håber jeg er en heldig tøs og en eller anden dag kan sætte flueben ved dem alle ?

 

Fantasierne…

Voldtægt – fantasien om voldtægt er absolut en af de fantasier som jeg beskæftigede bekendtskab med først. Tanken om at Herren uventet eller maskeret trænger ind i min lejlighed når jeg ligger og sover, eller man bliver passet op et sted – hvor man ved at Herren kender ens rute – og derfra bliver taget med magt, tænder mig voldsomt.. Åh bare at skrive det ned sætter fut i fantasien endnu engang.. ?

 

Tvang

– Generelt set leger vi allerede med tvang i visse situationer.. Det tænder mig når Herren tager magten, tvinger mig til at blive gagget eller andet i den stil..

Fiksering i en hel dag – Jeg har en ide/fantasi om at ligge lænket i kæder eller bundet en hel dag kunne være fantastisk frækt.. ikke kun ift. at stå til hans rådighed, hvornår på dagen det lige ville passe, men også ift. det mentale og hvor udfordret jeg ville være på den front.. Det kunne være fuldkommen fantastisk en oplevelse!

Tre og kvinder – TJEK – Denne er der et kryds ved, det er stadig et element der udforskes, og som jeg indtil videre kun har haft overordnet gode oplevelser med.. Det kræver øvelse men giver også nogle fantastiske oplevelser.

Kidnapping – den hænger jo nok lidt sammen med voldtægtsfantasien, en kombination af disse to ville være mmmm – faaaaantastisk… Det fuldstændige uvisse, hvad sker der, hvornår sker der noget, hvem er involveret, er Herren her, hvem er der mere osv, osv.. Der ville ligge et KÆMPE minduck i det, men kunne være sååå fedt at prøve..

“Gang Bang” – nok nærmere flere mænd –  Jeg har en fantasi om flere mænd! Men jeg er dog begrænset af at jeg ser at det er noget min Herre har planlagt og han er tilstede under det.. Jeg er enormt kræsen, og ville i en situation som den, nok ikke kunne give mig hen hvis ikke jeg vidste at det var mænd der var udvalgt af min Herre. Jeg tænder på tanken om at Herren har planlagt en aften med flere mænd 4-5 stk inkl ham selv, som har fået Hans tilladelse til at bruge mig under hans opsyn og nærvær.. Af sikkerhedsmæssige hensyn for mit eget velbefindende ville jeg aldrig gøre det uden at Herren var tilstede til at læse mig og kunne stoppe det på mine vegne hvis det blev nok..

Elektro – En ting som egentlig i lang tid ikke har været en del af det som jeg godt kunne tænke mig at prøve.. Men en snak om hvad der stadig var af fantasier, som ikke var afprøvet, fik mig til at tænke og genoverveje elektro.. En tråd et eller andet sted havde vakt min nysgerrighed, og nu er det faktisk også en af de ting som jeg på et eller andet tidspunkt gerne ville prøve..

Fireplay – TJEK – Fireplay har jeg prøvet, men har slet ikke fået nok… Firewands er min absolutte favorit… Følelsen af flammerne der omslutter din hud, giver dig en sitrende fornemmelse og en dejlig intent varme.. Åhhh mmmm mere af det, meget mere.. ?

Submission (gulv, knælen, underkastelse) – Vi har i vores relation været meget SM præget da jeg absolut mest udpræget er masochist og tøs. Men nogle forskellige oplevelser med underkastelsen, har gjort at jeg mere og mere føler at min submission vokser.. Den bliver fodret via små ting som udfordre mig i min rolle.. Men jeg er absolut blevet meget mere motiveret for at udvikle den side, og håber da også at der kommermeget mere af den slags ind i legen i fremtiden..

PetPlay – Jeg er nysgerrig…. Men jeg kan dog ikke heeeelt afkode om hvorvidt det er en af de fantasier der bare skal have lov til at blive en lille fantasi eller om den skal udleves på en eller anden facon…

Endnu mere smerte – lange slagsessioner – Jeg har en klar fantasi om en meget laaaang smertesession som er fokuseret på pisk, spanskrør, flogger osv i slagredskaber.. Jeg tænker nok on/off smertepåførelse forskellige steder på kroppen i en 3-5 timer… Det er en fantasi som i takt med min M side er vokset mere og mere, og den gør sig stadig mere og mere bemærket i mine tanker…

Prioritet

Skulle jeg vælge og sige hvilke fire fantasier som pt presser mest på for at blive prøvet ville det nok være:

Fiksering en hel dag

Voldtægt

Lang smertesession

“Gang Bang”

Men åh det er jo svært, de er jo alle fantasier som jeg HÅBER bliver levet ud i livet på en eller anden måde…

Endnu et ærligt indlæg om mig og mine inderste tanker – håber i nyder at læse med.. 🙂